Angry Farm

Angry Farm Free Trial 1.1.1

't Is geen Angry Birds, maar bijna. Voor BlackBerry!

VOOR

  • Goede kopie Angry Birds
  • Leuke verzameling dieren

TEGEN

  • Povere animaties
  • Lastig zonder touchscreen

Gemiddeld
6

Angry Farm is een Angry Birds-kloon voor je BlackBerry. Dit razend populaire spel is al op tal van mobiele telefoons beschikbaar, maar BlackBerry-eigenaren visten tot op heden achter het net. Dankzij Angry Farm doen ze nu ook mee aan de hype.

De gameplay van Angry Farm is exact hetzelfde als die van Angry Birds. Toch zitten er enkele subtiele verschillen in dit spel. Je katapulteert namelijke verschillende dieren richting gebouwen van hout, steen of stro. Deze zijn gebouwd door de vossen, jouw tegenstanders. Wollige schapen zijn de standaard kanonskogels, de kippen splitsen zich op in 3-en en de koeien zorgen voor het grote sloopwerk.

Wanneer je de bouwwerken kapot slaat, komt er ruimte vrij om de sluwe roofdieren af te maken. Zijn ze allemaal een kopje kleiner gemaakt, dan ga je naar het volgende level. Het is overigens wel te hopen dat je een BlackBerry met touchscreen hebt, want anders is de besturing wel heel erg lastig.

Heb je altiid al Angry Birds willen spelen, maar je wilt je BlackBerry niet kwijt? Geen paniek, dan speel je toch lekker Angry Farm. Het is een puike kopie, met wat andere dieren. Dat mag de pret van Angry Farm echter niet drukken.

Meeste downloads Puzzels voor Blackberry

Meer
Angry Farm

Download

Angry Farm Free Trial 1.1.1

Beoordelingen about Angry Farm